Ha inilah antara feedback yang kita pernah dapat daripada customer tershayang. Kan dah kata Sambaleena ni memang ngam ngam sui lah dengan tekak tu. Mandi tak basah, tidur tak lena, makan tak berselera oi kalau takde dia.

Sejarah Sambaleena

Ni Shida nak cerita sikit pasal sejarah Sambaleena. Ok, jangan tido. Pls sediakan kopi.

Sambaleena bermula pada tahun 2015 & beroperasi daripada rumah sahaja dengan kapasiti pengeluaran adalah 30 botol sehari. Jangan tak percaya ye. Ini kisah benar.

Kalau korang nak tahu, dulu kami hanya berniaga kecil kecilan di pasar tani & menjual kepada rakan rakan dan juga saudara mara yang tedekat sahaja. Alhamdulillah berkat usaha & sokongan yang padu daripada pelanggan semua, Sambaleena kini semakin dikenali & menjadi Pilihan No 1 Rakyat Malaysia.

Misi kami:

 1. Untuk bantu wanita menyediakan dan membangkitkan hidangan seharian.

2. Membantu membina kerjaya bersama Sambaleena.

Sambal Beradik

  • Sambal Ijo
  • Sambal Penyet
  • Sambal Ketuk
  • Sambal Tempoyak
  • Sambal Gesek

Set Masakan Bumbu

  • Sambal Serbaguna
  • Bumbu Putih
  • Bumbu Kuning
  • Bumbu Hijau

Set Pantang + Kurus

  • Bawang Putih Rangup
  • Serunding Halia Ketagih
  • Peria Goreng Sihat
  • Ikan Bilis Lada Hitam

Set Pes Masakan

  • Pes Masak Merah
  • Pes Masak Hitam
  • Pes Rendang Cili Api
  • Pes Sambal Serbaguna
  • Pes Telur Masin
  • Pes Soto
  • Pes Gulai Mek
  • Pes Kerutuk Abe

JANGAN RISAU! MODAL MAMPU MILIK.

Dengan hanya RM118 je, dah boleh join untuk jadi #Team Sambaleena.

 

Plutonium

Apa yang korang akan dapat:

  • Variasi Produk Power
  • Kotak 12 botol
  • ID & NB
  • Flyers
  • Group Support
  • Bahan Marketing Disediakan

Harga: RM 118

Memang senang je nak jual Sambaleena ni sebab :

1. Sedia untuk dimakan

2. Permintaan tinggi

3. Menggunakan bahan berkualiti premium

4. Boleh divariasikan dengan pelbagai menu

5. Produk diiktiraf HALAL JAKIM

Lagi-lagi tengah Covid-19 ni, pergh! Masa ni lah korang nak buat duit berkepok-kepok untuk tambahkan pendapatan tau.

APA KATA AGEN?

Dah baca dah testimoni agen agen kita tadi? Amacam terbakar tak?

testimoni dari customer

Power, Mantap, Pasti terangkat! Itulah Sambaleena.

Apa yang korang akan dapat kalau join Sambaleena?

1. Dapat beli semua produk sambaleena dengan harga ejen dengan belian minimum.

2. Tak perlu beli stok banyak

3. HQ boleh poskan order

4. Dapat ID masuk sistem ejen Sambaleena (SES)

5. Dapat masuk grup support

6. Boleh join kelas dr HQ 2 kali sebulan

7. Ada rewards

8. Dapat bonus setiap bulan

Bukan itu sahaja!

Banyak lagi faedah lain kalau join
Sambaleena:

 

1. Contest dan cabutan bertuah untuk semua pelanggan dibawah ejen dan HQ.

2. Review dari influencer.

3. Produk yang inovasi dan terkini.

4. Kelas dan sokongan oleh team HQ.

5. Rewards bagi mereka yang capai target.

6. Peluang menjana pendapatan bersih sehingga 5 angka walaupun hanya menjual sambal.

7. Jenama yang dipercayai.

JOM KITA TENGOK PAKEJ AGEN SAMBALEENA

HARGA SEMENANJUNG

HARGA SABAH & SARAWAK

Pssst, dah jadi ejen nanti jangan terkejut kalau korang promote Sambal ni memang sekejapan je habis. Macam goreng pisang panas tau! Letak habis, letak habis, ha gitu.

 

Ha tunggu apa lagi? TERHAD KEPADA 99 orang sahaja. Nanti slot dah tutup jangan nangis tepi pasu bunga pulak. Jom join #TeamSambaleena sekarang!

Yuran ID sistem RM 30 akan dikenakan semasa pendaftaran.
(Sah sepanjang hayat)

Sekiranya terdapat kesulitan semasa proses pendaftaran atau maklumat lanjut boleh hubungi Admin di WhatsApp HQ

Diskaun 10% untuk setiap pembelian melalui website!

Dapatkan Sambaleena untuk setiap hidangan anda sekarang. Masukkan kod diskaun SAMBALEENA10 ketika checkout.