Jom Jana Income

kepok-kepok

Dengan Sambaleena
Jom Jana Income

kepok-kepok

Dengan Sambaleena

SAMBALEENA

PASTI TERANGKAT!

Salam kenal dari founder Sambaleena

Hi!

Β Hola Holi, cikebom cikebomΒ 

Sambaleena bermula beroperasi pada tahun 2015. Hanya daripada rumah sahaja dengan kapasiti sebanyak 30 botol sehari.
Jangan tak percaya ye, ini kisah benar tau.

Sambaleena memberi peluang pekerjaan terutama kepada golongan wanita. Kini dengan hanya duduk dirumah anda boleh mencetak duit dengan sambaleena.

Siapa selalu macam ni ?

komitmen besar ?

 

Dapat gaji je duit habis,
bayar itu, bayar ini,
last-last duit simpanan langsung tiada.

Β Takut bermodal ?

 

Nak berniaga tapi tak nak keluarkan duit sesen pun. Lepastu nak untung berjuta-juta, Memang taklah ! Nak berjaya kena berani !

 

tiada pengalaman berniaga?

 

Nak Berbisnes tapi takut sebab tiada tunjuk ajar.
Semangat untuk berbisnes tiada bila tak ada sales.
Kurang ilmu perniagaan.

jangan risau sambaleena kan ada!

Sambaleena mempunyai banyak testimoni usahawan yang berjaya.
Kami akan guide dan bantu anda sehingga berjaya.
Bisnes dari rumah pun boleh kaya ! Best tak?

Apa yang HQ SambaleEna akan bagi?

1. Kelas bisnes dan sokongan dari team HQ.

2. Review dari influencer.

3. Rewards bagi mereka yang capai target.

4. Cabutan bertuah bagi semua agen bagi setiap bulan.

5. Group support.

6. Repeat sales tinggi.

power, mantap, pasti terangkat itulah sambaleena

Assalamualaikum & salam sejahtera.

Tahun 2021 merupakan tahun ke empat, K. Aiza menjual Sambaleena bermula dengan 72 botol sahaja dan alhamdulilah sekarang hampir 1000 botol sebulan. πŸ₯°πŸ₯°

Kenapa Sambaleena ni istimewa⁉️
Sebab rasanya sedap dan unik di setiap sambal. Sambalnya juga mempunyai tahap kepedasan yang berbeza.πŸ”₯

Sambaleena sangat sesuai untuk
βœ… “Kaki sambal”,
βœ… Ibu-ibu bekerjaya
βœ… Kekurangan masa untuk memasak.
Malah Sambaleena dapat menyelamatkan mereka yang tidak tahu memasak sambal.πŸ™ˆπŸ€­

Kesimpulannya,Sambaleena memudahkan kerja anda kerana ia ready to eat dan juga travel friendlyβœˆοΈπŸš†πŸš˜

K. Aiza akan setia bersama Sambaleena kerana hq sentiasa menjaga kualiti sambal yang dikeluarkan.
Selain itu, keizinan dari suami serta sokongan dari keluarga juga memberi semangat yang kuat dalam meneruskan perniagaan ini.❀️❀️❀️

“PN.SUAIZA”

Alhamdulillah Izwa dengan Sambaleena sejak 2017/2018 rasanya, bermula sebagai Baby Ejen..

Masa tu amek 1box ketuk. Tak mix lain2 sambal. 1 hari, habis terjual. Alhamdulillah.

Start dari tu syok lerr nak jual lagi sambaleena. Sedap lak tu, mudah jual..! Sampai sekarang dah ada team sendri. Alhamdulillah.

Sambaleena salah satu cabang rezeki wa sampai sekarang. Alhamdulillah, boleh beli aset dengan Sambaleena 😘

“CIK IZWA”

So far alhamdulillah. Sambaleenaa dah bantu Irma dr zaman belajar, ke zaman bujang ke zaman kahwin. πŸ˜‹πŸ˜‡
Since 2018, income yang Irma dpt drpd Sambaleena ni dapat lah bantu irma as student dulu. Anddd paling bersyukur sangat, Sambaleena dpt cover income Irma yang terputus masa covid tahun lepas.🀲🏻🀲🏻
Then, daripada menjual Sambaleena ni lah Irma belajar cara nak communicate dgn strangers, cara buat business dgn betul, marketing, mcm2 lah.
Paling best bila dapat reward πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»
Lagi pun, Sambaleena ni product senang jual and repeat customer tu sangat tinggi. So mmg tak pernah risau kalau stock tak habis. Sentiasa habis even berpuluh stock pun ambil. πŸ˜‚πŸ˜‚

Thank you dekat semua team Sambaleena HQ esp founder Kak Lina sb buka peluang dekat kami semua cari income. Lagi2 time2 pandemic mcm ni. Alhamdulillah
More years to go with Sambaleena. 🀲🏻😘🌈

“PN. IRMA”

1st join Sambaleena pd Okt 2020 mmg saja2 nak cuba jual sebab nampak ada permintaan.. Lepas sebulan dua buat jualan Alhamdulillah nampak sgt positif.. Jd selain dari buat jualan online..,ada letak jugak di kedai vendor utk sale offline.. Alhamdulillah setakat ini bonus yg dapat dari Sambaleena dapat menampung keperluan dan kehendak harian kami sekeluarga selain dpt memberi sedikit dt poket pd family sendiri dan family mertua.. Terima kasih Sambaleena..😘😘

“PN.NAZATUL”

jangan risau modal mampu milik

HARGA SEMENANJUNG

HARGA SABAH & SARAWAK

Dengan hanya RM118 dah boleh join team sambaleena.
Pulangan lipat kali ganda, memang berbaloi

sambaleena ada lebih dari 30 jenis produk dengan harga yang mampu milik.
sambaleena dah berjaya lahirkan agen dengan income besar.

Yuran ID sistem RM 30 akan dikenakan semasa pendaftaran.
(Sah sepanjang hayat)

Sekiranya terdapat kesulitan semasa proses pendaftaran atau maklumat lanjut boleh hubungi Admin di WhatsApp HQ

HALL OF FAME

WOW!

Happy customer

“Very delicious… dri zaman bljr 2017 smpai skrg beli sambal ni… “

“Bila cari kat kedai, selalu habis. “

“Saya suka pack kecik2 mcm ni, senang nak simpan utk pkp ni.”

“Ni dah kali ke-3 saya beli. Sedap sangat sangat sampai ketagih. Tak menyesal la beli. “

JOM JANA INCOME

KEPOK-KEPOK

BERSAMA SAMBALEENA